Nová sezóna, nová platforma KrasoBruslička! KrasoBruslička propojuje náš Projekt Škorničková SPORT s projektem Bruslička

Oba projekty spojuje láska ke sportu a snaha změnit prostředí českého krasobruslení, a to v mnoha směrech. Jedním z nich je dát příležitost věnovat se tomuto krásnému sportu všem věkovým a výkonnostním kategoriím.  

Smysl své činnosti nevidíme jen v počtu vychovaných vrcholových krasobruslařů, ale v hodnotách, které sport lidem obecně přináší a činí je lépe připravené na život.

Chceme podporovat děti a trenéry vstřícným přístupem a respektem k jejich práci. Dávat jim určitou naději a vizi, že to vše má smysl. 

Chceme si vážit rodičů, kteří jsou ochotni krasobruslení dětí financovat. Toto vše zaslouží nemalý obdiv a v tuto chvíli alespoň morální podporu.

Monika Škorničková & Michaela Koblasová

Oba projekty spojuje láska ke sportu a snaha změnit prostředí českého krasobruslení, a to v mnoha směrech.


Autor:Monika Škorničková

Mým velkým koníčkem je moje práce, trénování krasobruslení. Beru to jako své životní poslání, které mě naplňuje. Už jako malá holka jsem si tuto cestu vybrala a šla si za svým. Jako závodnice jsem nedosáhla žádných velkých úspěchů, závodní kariéru jsem ukončila ve 14 letech po vybruslení 1. výkonnostní třídy. Právě ta mi umožnila vystudovat Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, obor trenérství.